HIGH Copenhagen er et dansk skofirma, der er skabt ud fra filosofien om, at stiletter er en kunstform. En kunstform, som kan skabe illusioner i form af bevægelse, krop og fast struktur. 

Virksomheden startede i 2019 og lancerede sin første kollektion i primo 2020.

Hele måden hvor stiletten kan få kvinder til at løfte sig selv og stråle er bare mega smukt, synes vi 🙂

HIGH Copenhagen er drevet af en inderlig passion for smukke sko, der skal få kvinder til at stråle. Vi mener, at alle fortjener den mulighed. Derfor er vores stiletter også lavet til kvinder som bruger en større størrelse, som de normalt har haft svært ved at finde, og som stadig er feminine og sexede. Men den chance giver High Copenhagen nu alle! 

Derfor kan du finde ALLE vores stiletter i str. 36/37-43, men der er kun ét eksemplar af hver størrelse.

Du vil kunne kende High Copenhagen på de runde skoæsker, den lækre kvalitet og det smukke og stilrene design.

Når du køber en stilet fra HIGH Copenhagen får du et lille certifikat med 🙂

Hvem er vi

HIGH Copenhagen er grundlagt af MetteLiva S. Rosenberg Abel, som selv designer stiletterne. Virksomheden er stiftet med et ønske om ikke bare at skabe stiletter, men også at skabe et univers og en følelse omkring de smukke produkter. Selv den unikke skoæske skal være med til at skabe en helt speciel følelse omkring sine stiletter - en HIGH feeling, som er den følelse, man får, når man åbner den runde skoæske og ser sine smukke stiletter. 

Historien om den lille pige og stiletterne

High Copenhagen starter med en lille pige, der har sit første møde med et par høje hæle. Efter mødet plager hun sine forældre om at få et par af sådanne sko. 

Men lige lidt hjalp det, forældre sagde nej, og sagen lå nu i den unge piges egne hænder. Den 8-årige pige begyndte nu at arbejde for alle, der kunne bruge hendes hjælp. Der blev gået tur med hunde for naboen, handlet ind og vasket trapper for alle på vejen. 

Til sidst var der blevet tjent penge nok til, at Mette kunne købe de høje sko, hun havde set i en butik. Dog var det ikke slutningen på historien, for selvom skoene nu var købt, måtte Mette ikke gå med dem for sine forældre.

Efter lang tids plagen, gik forældrene dog endelig med til, at hun måtte have de 3-4 cm høje sko på til et arrangement. Alle havde en mening, da den 8-årige pige stolt kom spankulerende i sine fine sko med hæl. 

Men den mening Mette bed sig fast i, var hendes mors veninders mening. Hun fik komplimenter og forespørgsler omkring hendes sko. Og da dagen var slut, var det blikket i morens veninders øjne, der sad fast. 

Her gik det op for Mette, at hun ikke var den eneste med en stor passion for den smukke beklædningsgenstand. Så i en alder af 8 år blev Mette det, som man på moderne dansk kalder en ‘shoe addict’.

Første kollektion

HIGH Copenhagens første kollektion hedder “Her HIGHness”. Kollektionen skal hylde stærke kvinder, som tør være sig selv. Kollektionen har et stilrent design, som stadig skiller sig ud og skriger feminitet.

Navnet på kollektionen er en indikation på den følelse, som HIGH Copenhagen vil skabe for deres kunder. En følelse af at være noget særligt. At åbne den runde skoæske og blive glad for det produkt, man ser i den. At glæde sig til at man skal have sine HIGH Copenhagen stiletter på.

For alle har ret til altid at se godt ud i sine sko - og så er vi jo alle sammen lidt royale, ik’ Her Highness? 

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Nyheder, nye kollektioner, historien og meget mere
HIGH COPENHAGEN
Take your style up an extra level and add the height with a pair of leg lengthening, head-turning, insta-worthy high heels.
KONTAKT