13/10/2020
Dato for åbning af HIGH Copenhagen

Når HIGH Copenhagen åbner dørene op, bliver det en del anderledes end hvad jeg først forstillede mig.

selvom man starter et koncept eller en ide med en forretningsplan, holder den sjældent, specielt i disse tider.. Corona får skyld for meget.. og den er også direkte skyld i at mange har måtte dreje nøglen om og eller Har tabt hele deres salgsgrundlag.. det er synd..

jeg har selv haft den tanke at stoppe med HIGH Copenhagen, netop pga faren lige nu ved at starte en helt ny virksomhed op.. men jeg er hurtigt kommet væk fra den tanke og har tænkt, “fandme nej”! Jeg bliver ved til jeg når i mål.. bump har været her, store som små.. og jeg må indrømme at man skal virkelig være lavet af et specielt stof for at elske dette.. og det er JEG! Jeg elsker det! Jeg håber at mit blod, sved og tårer brager igennem i form af en succes som er skabt af kvinder til kvinder 🙏🏼👡. Det eneste jeg vil er at få alle kvinder til at føle sig som en Askepot, dronning, prinsesse ect. Med mit produkt på deres fødder 🙏🏼👡😍

jeg håber i har lyst til fortsat at følge med og selvfølgelig håber jeg at i finder nogle sko som vil give jer den følelse man får når man ser et par sko, man bare ikke kan leve uden.. her hos HIGH Copenhagen

første kollektion som er på 2 designs The Queen og Her Baroness, samt skoæske og klips bliver lagt online 24 timer før offentligheden får adgang. (Obs kun tilmeldte til vores nyhedsbrev har 24 timers adgang til kollektion før alle andre) Disse 2 designs bliver leveret personligt.. disse er limited edition og fåes kun fra størrelse 37-43 (1 par af hver kun. )

pssst🤫 salget starter 29 oktober 👡🥰🙏🏼🇩🇰🍾👡♥️⚜️👸🏻

ps. De nye designs som netop har været på vores SOME opslag bliver lagt online så man kan forudbestille disse styles.. størrelser fra 35-43.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Nyheder, nye kollektioner, historien og meget mere
HIGH COPENHAGEN
Take your style up an extra level and add the height with a pair of leg lengthening, head-turning, insta-worthy high heels.
KONTAKT