21/10/2020
Så åbner vi 👡🍾⚜️🇩🇰

Nu nærmer dagen sig, hvor HIGH Copenhagen går online med sin første kollektion, og jeg glæder mig så meget!

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men jeg er ret begejstret for tiden, for min webshop går meget snart i luften, og jeg har set frem til denne dag længe. Det startede med en idé og en drøm om noget stort for efterhånden længe siden, og siden har jeg kæmpet for at få realiseret denne drøm. Det har ikke altid været nemt, men nu sker det endelig! 😀

Min ambition er, at HIGH Copenhagen bliver en af de førende på det danske marked inden for salg af smukke stiletter, hvor fokus er på høj kvalitet, klasse og bæredygtighed.

HIGH Copenhagens koncept er noget helt særligt og skiller sig ud fra andre i branchen. Jeg fik idéen til HIGH Copenhagen, da jeg synes, der mangler lidt ekstra i både design og emballage, når man køber et par stiletter. Med et par stiletter fra High Copenhagen bliver det hele meget mere eksklusivt.

Du genkender HIGH Copenhagen på den store runde skoæske i høj kvalitet med det stilrene, feminine og overdådige design. Med vores runde skoæske får du mulighed for at opbevare dine stiletter et trygt og smukt sted. HIGH Copenhagens skoæske behøver du ikke gemme væk i et skab, de kan sagtens stå fremme og være smukke.

Jeg bruger selv en stor størrelse, men jeg synes, det er svært at få en smuk og feminin stilet i butikkerne, men det får du her hos os. Alle stiletter i den første kollektion er i størrelserne 37-43.
Stiletterne er foret i naturskind i lækker kvalitet, og har et blødt indlæg i sålen til at understøtte trædepuden for bedre komfort. Men hos HIGH Copenhagen ønsker vi at give kunden en oplevelse af, at man lige får det ekstra ved køb af vores stiletter. Hver stilet er prydet med et 18-karats guldbelagt emblem på undersålen, og der medfølger en specialfremstillet og håndsyet pude i bomuldssatin, hvor stiletterne er placeret. HIGH Copenhagen er synonym med klasse, stil og overdådighed.

Du er dronningen, og du skal føle dig smuk og elegant i et par stiletter fra High Copenhagen. Bow for your queen!

HIGH Copenhagens webshop går i luften d. 29.10.2020, men lancering samt åbningsfest bliver først holdt i foråret 2021 pga. COVID-19. ⚜️🍾🇩🇰👡😃

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Nyheder, nye kollektioner, historien og meget mere
HIGH COPENHAGEN
Take your style up an extra level and add the height with a pair of leg lengthening, head-turning, insta-worthy high heels.
KONTAKT